UŽAS U ŠKOLI: Prvaku gurao glavu u WC šolju!

Učenik šestog razreda OŠ "Jozef Atila" u Novom Sadu uhvatio sedmogodišnjaka za noge, okrenuo ga naglavačke i spuštao mu glavu u šolju, naočigled velikog broja đaka koji su se tome smejali

Novi slučaj nasilja među novosadskim osnovcima! Samo nekoliko dana nakon što je u javnost dospela vest da je četrnaestogodišnji učenik uhvatio za noge godinu dana mlađu drugaricu, prineo je ogradi i pretio da će je prebaciti preko gelendera Osnovne škole “Jožef Atila”, na videlo je izašao još jedan sličan incident u toj školi.

Roditelji učenika ove škole otrili su da je žrtva nasilja ovog puta bio prvak S.V, kome je učenik šestog razreda gurao glavu u ve-ce šolju školskog toaleta!

Kako saznaje Telegraf.rs, stariji učenik uhvatio dečaka, okrenuo ga naglavačke i držeći ga za noge odneo u toalet. Čitav događaj mirno su posmatrali učenici starijih razreda, koji su se, pritom, čak i smejali.

- Moje dete je pošlo ka toaletu, ispred koga ga je sačekao učenik šestog razreda. Uhvatio ga je za noge, okrenuo ga naglavačke i spuštao mu glavu u šolju. Potom je izašao napolje i tako ga nosio kroz hodnik, dok je moje sve vreme dete plakalo i vrištalo - počinje priču otac sedmogodišnjeg deteta, dodajući da bi se strašne stvari, o kojima ne želi ni da razmišlja, dogodile da je stariji učenik ispustio njegovog sina.

On je naglasio da ne može da komentariše taj slučaj jer, kako kaže, mora da reši događaj koji je najsvežiji.

(Telegraf.rs)