Šundić prebačen u Centralni zatvor

Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je 13. februara u iznajmljenom stanu u naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (26), prebačen je u zgradu specijalne zatvorske bolnice

Aleksandar Šundić (23), koji je osumnjičen da je 13. februara u iznajmljenom stanu u naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (26), prebačen je iz Urgentnog centra u specijalnu zatvorsku bolnicu.

Šundiću je, podsetimo, zbog ubistva devojke istražni sudija Višeg suda u Beogradu odredio pritvor do 30 dana nekoliko minuta pre nego što je pokušao da se ubije skokom sa drugog sprata u beogradskoj Palati pravde.

- Šundić se do juče oporavljao u Urgentnom centru i o njegovom zdravstvenom stanju juče su brigu preuzeli lekari u Centralnom zatvoru - kaže sagovornik Telegrafa iz te ustanove.

Aleksandar Šundić teško je povređen 15. februara kada je posle saslušanja kod istražnog sudije istrčao iz sudnice i bacio se sa gelendera u unutrašnjost zgrade suda.

Prethodno, na saslušanju kod sudije je detaljno opisao kako je ubio devojku, tvrdeći da nije želeo da se to dogodi.

Kada je pao na pločice sa visine od nekoliko desetina metara, iako povređen, bio je svestan. Ponavljao je "nisam hteo da je ubijem".

(Telegraf.rs)