TVITOMANIJA: Znanje i zabava za sve korisnike interneta (FOTO)

Ako niste na društvenim mrežama ne postojite, ako niste na Tvitomaniji do sada niste uradili ništa značajno na internetu. Radionice, predavanja, paneli na temu onlajn komunikacije očekuju vas na ovogodišnjoj regionalnoj konferenciji, koja se održava na hrvatskom primorju

Tvitomanija, regionalna konferencija o društvenim mrežama, ove godine se održava od 8 do 12. maja na hrvatskom primorju u Novom Vinodolskom. Ovogodišnja Tvitomanija baviće se komunikacijom na internetu, primerima dobre i loše prakse, predstavljanjem državne uprave na Tviteru, nastupom kompanija na mrežama, ličnom reputacijom, upotrebom modernih tehnologija, blogovima, tradicionalnim medijima, fotografijom ili jednostavno rečeno pitanjem kako koristiti društvene mreže u svim oblastima života.

Na netakmičenju će se predstaviti kompanije, marketing i PR agencije, preduzetnici sa primerima iz svoje prakse, ali sa ciljem širenja znanja, bez dodele nagrada i priznanja.

Diskutovaće se o promenama koje je doneo internet u sferi medija, načinu korišćenja mreža tradicinalnih i internet medija, upotrebi mreža od strane javnih ličnosti, novinara, političara, nosilaca državnih funkcija sa najrazličitijih aspekata.

Novi Spa Hotels & Resort ugostiće učesnike konferencije, javne ličnosti, predstavnike vlada, političare, predavače, blogere, tviteraše iz celog regiona. Hotel je u nov i luksuzan, a nalazi se na samoj obali Jadranskog mora. Kapacitet resorta je 1.300 kreveta i ceo je namenjen učesnicima Tvitomanije.

(Lj. V.)