STUDENJAK JE ZAKON! Drugi najveći svetski torent sajt je na Tošinom bunaru!

"Kik Es Torents" se na sajtu za registraciju domena vodi na ime Miloja Stepanovića, koji navodno živi u kompleksu Studentskog grada. Tamo, međutim, nema nikoga s tim imenom

Postoji li iko u ovoj zemlji ko je nakačen na internet, a da nijednom u životu nije skinuo film pomoću torenta? Ovo je samo retoričko pitanje koje ima za cilj da vas uvede u priču od koje ćete verovatno doživeti šok, koji će u vama, uvereni smo, izazvati dozu nacionalnog ponosa.

"Kik Es Torents", drugi najveći torent sajt na svetu, odmah posle Pajrat Beja - barem prema tvrdnjama TorrentFreak.com, portala posvećenog samo vestima iz ovog domena, pao je juče, verovatno zbog isteka registracije, pa ljudi širom sveta nisu bili u mogućnosti da mu pristupe.

Da nije bilo ove vesti s margina globalne mreže, nikada ne bismo saznali da je taj sajt u vlasništvu našeg čoveka, izvesnog Miloja Stepanovića, na adresi Tošin bunar 149!

Očito je da je ovo odličan način da se vlasnik sajta zaštiti od krivičnog gonjenja besne filmsko-muzičke industrije, koja ne štedi novac da uništi provajdere besplatnog sadržaja za koji oni svake godine daju milijarde američkih dolara.

(M. B. / I. M.)