PALA SA TERASE: Nišlijka preživela pad sa čevrtog sprata (FOTO)

Nišlijka Jasmina Krstić (34) ispala je kroz prozor svoga stana sa visine od petnaest metara i udarila u beton. Ona je sa teškim telesnim povredama zbrinuta na niškoj Klinici za ortopediju, a za sada nije životno ugrožena.

Nesreća se dogodila na četvrtom, poslednjem spratu stambene zgrade u Knjaževačkoj ulici u Nišu, a nesrećna žena je stradala kada je popustila stolica na kojoj je stajala dok je prostirala veš i "lansirala "je kroz prozor. Majka povređene žene, Milica, kaže za Telegraf da je Jasmini prvi priskočio u pomoć njen otac.

- U to vreme sam bila na poslu, a moj muž je izašao do prodavnice kako bi Jasmininoj osmogodišnjoj kćeri kupio neki slatkiš. U povratku ju je zatekao na betonu i pozvao Hitnu pomoć. Stradala je jer je dok je prostirala veš stajala na stolici koja se raspala i odbacila je ka prozoru - priča Milica.

Zamenik direktora Klinike za ortopediju Miloš Stanojlović kaže za Telegraf da je Jasmina zadobila brojne prelome kostiju, ali da je u stabilnom stanju.

-  Ona ima otvoreni prelom desne potkolenice sa povredom kostiju stopala, otvoreni prelom leve petne kosti, prelome sedalne kosti i rebara. Hitno je urađena hirurška intervencija tokom koje joj je ugrađen spoljni fiksator na desnoj potkolenici. Ona je sada svesna i nije životno ugrožena - objašnjava Stanojlović.

(D. K.)