Crnogorska mafija masakrirala Srbe u Nemačkoj!

Bojan Ristić (37) i Marko Jakšić (20) navodno su bili umešani u šverc narkotika, čime su "upali u teritoriju" crnogorske mafije koja "drži" ovaj vid nelegalnih aktivnosti u Frankfurtu

Dvojicu srpskih državljana Bojana Ristića (37) i Marka Jakšića (20), koji su svirepo izbodeni u hotelu "Luksor", u centru Frankfurta, ubila je crnogorska mafija.

Kako prenosi dnevni list "Alo", nemačka policija identifikovala je napadače kao pripadnike "barske grupe", a najverovatniji motiv ubistva je sukob oko teritorije u poslovima sa narkoticima.

- Na snimcima nadzornih kamera zabeležen je automobil koji je sačekao trojicu ubica ispred hotela i odvezao ih. Prema operativnim saznanjima policije, reč je o članovima barske grupe, koja već dugo 'drži primat' u švercu narkotika na reci Majni, a dvojica ubijenih su im, kako je grupa sumnjala, 'ušli u teritoriju', zbog čega je dogovoren sastanak sa njima, koji se na kraju krvavo okončao - rekli su u vrhu MUP-a.

Oni dodaju da je frankfurtska policija imala izvesna saznanja da su dvojica srpskih državljana pod paravanom posla sa "raznošenjem pica", zapravo rasturali drogu.

Inače, prema rečima porodica Ristić i Jakšić, u Frankfurt su doputovali pre mesec dana i, dok je Jakšić, inače ultimat fajter, u ovom gradu imao piceriju, Ristić se istim poslom bavio u Beogradu. U srpskoj policiji kažu da su obojica "poznata" organima reda.

- Iako to nije rezultiralo sudskim procesom, za Ristića su postojala saznanja da ima veze sa švercerima heroina u Bugarskoj, a Jakšić mu je praktično bio serviser u Beogradu. Jakšića smo privodili prvi put sa 14 godina i njegov maloletnički dosije je prilično bogat. Kako je živeo u Šilerovoj ulici u Zemunu, još kao dete smo ga zaticali kako se mota oko zdanja "zemunskog klana", delovalo je kao da su mu oni uzori - tvrdi isti izvor.

(M. S. / Izvor: Alo)