JEZIVO: Monstrum se 45 minuta iživljavao nad devojkom držeći joj nož pod grlom!

Silovatelj koji je u noći između utorka i srede, oko dva sata posle ponoći, napastvovao P. K. (30) u parkiranom automobilu, zlostavljao je nesrećnu devojku čak 45 minuta, sve vreme joj držeći nož pod grlom i preteći da će je zaklati, saznaje Telegraf.rs!

Silovatelj koji je u noći između utorka i srede, oko dva sata posle ponoći, napastvovao P. K. (30) u parkiranom automobilu, zlostavljao je nesrećnu devojku čak 45 minuta, sve vreme joj držeći nož pod grlom i preteći da će je zaklati, saznaje Telegraf.rs!

- Žrtva je došla iz pravca Radio Beograda, a napadač je nosio masku i nož. Prišao joj je s leđa i pretukao je dok je otključavala svoj automobil, koji je bio parkiran u javnoj garaži, u Makedonskoj ulici, u samom centru Beograda. Onda joj je stavio nož pod grlo i uvukao u njen automobil, gde je 45 minuta zlostavljao sve vreme preteći da će je zaklati - kaže naš izvor iz istrage.

Kada je završio sa iživljavanjem, nesrećna devojka je pozvala pomoć. Ona je s teškim povredama primljena u bolnicu i u toku je njen oporavak. Beogradska policija, nakon datog opisa, intenzivno traga za silovateljem.

Tokom prošle godine u Beogradu se desilo dvadesetak silovanja. Nije rasvetljeno samo jedno. Najpoznatije hapšenje koje je privuklo pažnju svih medija se desilo 21. decembra. Inspektori beogradske kriminalističke policije i Interventne patrole uhapsili su serijskog silovatelja Zorana Pantelića (31), koji je od 2006. napao najmanje 15 žena.

On je svoje žrtve nalazio na zrenjaninskom, pančevačkom i smederevskom putu, a uglavnom su to bile žene koje su stopirale. Pantelić nikada nije ni prekršajno ni krivično osuđivan.

(E. T. / Foto: Ilustracija)