SKUPI PRAZNICI: Iznajmljivanje Deda Mraza do 15.000 dinara!

Deka sa Severnog pola, kao neizostavan deo novogodišnje čarolije, može da dođe u posetu mališanima, čiji roditelji za to zadovoljstvo treba da izdvoje od 1.800 do 15.000 dinara

Ukoliko svoje mališane želite da obradujete Deda Mrazom, potrebno je da izdvojite od 1.800 do 15.000 dinara. Cena zavisi od termina, kao i od toga da li on dolazi sam ili u pratnji, a naravno, u cenu nisu uračunati pokloni deci.

Kako pokazuju informacije više agencija koje se bave iznajmljivanjem Deda Mraza, cena zavisi od termina, kao i od toga da li dolazi sam ili u pratnji. Na cenu utiče i udaljenost lokacije na kojoj mališani stanuju od centra Beograda.

Primera radi, iznajmljivanje popularnog deke sa Severnog pola 23. decembra staje 1.800 dinara, a 31. decembra 7.500 dinara.

Postoji mogućnost iznajmljivanja, uz Deda Mraza, i Babe Mraze i patuljka i muzičkog Deda Mraza, koji peva dečje pesme, ali po cenama koje su nešto više i kreću se od 5.000 do 15.000 dinara.

U cenu nisu uračunati pokloni deci, koje obezbeđuju roditelji, a poseta može da traje i do sat vremena, u zavisnosti od komunikativnosti dece.

Pojedini predstavnici institucija za iznajmljivanje popularnog deke sa Severnog pola, međutim, upozoravaju i na mogućnost zloupotreba, i poručuju da je potrebno biti oprezan u situacijama kada se nepoznata maskirana muška osoba pušta u kuću - pa makar to bio i Deda Mraz.

(Telegraf.rs / Tanjug)