UŽAS ZBOG BIROKRATIJE: Dva dana niko ne dolazi po telo umrle starice!

U Zemunu, u soliteru za socijalne slučajeve preminula je Ljubica Bogdanović (74), ali iako su sudski veštaci i policija izašli na uviđaj, nijedna služba nije preuzela odgovornost da premesti telo preminule u kapelu

U Zemunu u soliteru za socijalne slučajeve više od dva dana leži telo preminule Ljubice Bogdanović. Iako su sudski veštaci i policija izašli na uviđaj, nijedna služba nije preuzela odgovornost da premesti telo preminule u kapelu radi daljeg postupka.

U garsonjeri u Alaskoj ulici 38, pre više od dva dana oko podneva, preminula je Ljubica Bogdanović (74). Njen dugododišnji partner, takođe socijalni slučaj, Joca Smuđin prijavio je nesrećni slučaj nadležnima, koji su došli na uviđaj, ali nisu preuzeli odgovornost.

- Umrla je negde oko 12 sati i 15 minuta, pre više od dva dana, ja sam je ponudio kafom i kad mi nije odgovorila, shvatio sam da je umrla. Niko nije želeo da je odnese, ni policija ni veštaci, rekli su mi da moram sam, a nemam kako - rekao je Smuđin, koji je sa preminulom 25 godina živeo u jednoj sobi.

On je telo pokojne pokrio čaršavom i ostavio u krevetu u kojem je umrla, gde se nalazilo i kasno sinoć.

(I. M. / Izvor: 24 sata.rs, Foto: Aleksandar Jovanović, Kurir)