ZBOG DROGE? Šapčanin (34) nožem ubio oca (58), pa se obesio o gelender!

Telo Zorana B, na kome su bile vidljive ubodne rane, pronađeno je ispred kuće u Šapcu, dok su obešeno telo njegovog sina Aleksandra B. policajci pronašli u samoj kući

Aleksandar Bajić (34) iz Šapca, najpre je, u dvorištu porodične kuće u Bosanskoj ulici broj 15 u naselju Jelin blok, nožem usmrtio svog oca Zorana Bajića (58), a zatim se obesio o gelender unutar kuće.

Kako prenosi dnevni list "Blic", Aleksandar je za sobom ostavio oproštajno pismo u kome je objasnio da je na to bio primoran, a prema nezvaničnim informacijama, on je godinama bio narkoman i bio je u sukobu sa ocem zbog imovine.

U vreme tragedije majka Akleksandra Bajića i Zoranova supruga  nije bila u kući. Pretpostavlja se da su se otac i sin ponovo posvađali zbog novca i imovine i da je Aleksandar uzeo nož i ispred kuće nekoliko puta ubo i usmrtio oca. Nakon toga je ušao u kuću i obesio se o gelender. Telo oca našao je jedan komšija koji je o tome obavestio policiju.

U prvom trenutku mislilo se da je ubica pobegao, ali kada su policajci ušli u kuću i zatekli obešenog Aleksandra i oproštajno pismo postalo je jasno da ga je usmrtio sin koji je posle presudio i sebi. Navodno, u porodici Bajić već godinama postoje problemi zbog Aleksandrovog drogiranja, zbog čega je bio u sukobu sa ocem, a majka mu je, navodno, povlađivala.

Aleksandar Bajić koji je ubio oca, a zatim se obesio, ranije je privođen zbog droge.

(M. S. / Izvor: Blic)