SAHRANJENA ARKANOVA MAJKA: Ceca nije prisustvovala, umesto nje došla deca

Slavujka Slavka Josifović (87) sahranjena je danas na Novom groblju. Sahrani nije prisustvovala Svetlana Ceca Ražnatović, ali su zato umesto nje došla njena deca Anastasija i Veljko, koji su doneli veliki venac od ruža i gerbera. Za razliku od drugih, na vencu nije bila ispisana nikakva posveta

Majka Željka Ražnatovića Arkana Slavujka Slavka Josifović (87),  koja je u utorak preminula u Beogradu, sahranjena je danas na Novom groblju. Sahrani nije prisustvovala Svetlana Ceca Ražnatović, koja se nalazi u Australiji, ali su zato umesto nje došla njena deca Anastasija i Veljko, koji su doneli veliki venac od ruža i gerbera. Za razliku od drugih, na vencu nije bila ispisana nikakva posveta.

Oni su na ispraćaj svoje bake stigli sa Cecinim roditeljima Slobodanom i Mirjanom Veličković iz Žitorađa, koji su majci ubijenog Željka Ražnatovića Arkana (48) doneli venac na kojem je pisalo "Poslednji pozdrav dragoj priji od Slobe i Mire".

Pola sata pre njih, u kapelu u kojoj su stajale Arkanove sestre Jasna Diklić i Biljana Kokeza, došla je Anđela Ražnatović Stevanović, Arkanova ćerka iz braka sa glumicom Ljiljanom Mijatović.

Na sahranu nisu mogli da dođu Arkanova deca iz braka sa Natalijom Martinović (53), koja žive u Americi, ali su poslali venac, na kojem je je pisalo "Voljenoj baki od Milene, Voje, Nikole i Maše".

Iz Švedske nije stigao ni Mihajlo Ražnatović (37), najstariji Arkanov sin iz braka sa Šveđankom, koji je za "Alo!" dan ranije najavio da ne može da dođe.

Na grobu se od majke oprostila njena ćerka Jasna Diklić, koja je rekla da je Slavka taj trenutak čekala godinama. "Ona je svakog dana dolazila kod Željka. Ovaj dan je čekala od trenutka njegove smrti. Čekala je samo da je ovde polože, da bude sa svojom decom. Nama je teško, ali smo srećni što joj tu želju ispunjavamo", rekla je Diklićeva.

(Izvor: Alo.rs / Foto: Alo.rs)