LJUBOMORA: Žena (67) izbola muža (77) zbog njegove mlađe ljubavnice

Porodična drama dogodila se u porodičnoj kući u Obrenovcu, kada je Jelena M. u telefonu svog supruga Živana pronašla fotografije mlade žene

Jelena M. (67) iz Obrenovca izbola je supruga Živana M. (77) nakon što je u njegovom telefonu videla fotografiju mlade nepoznate žene. Ona kaže da ju je ljubomora mučila mesecima, pa je u afektu potegla nož i izbola supruga po stomaku i nogama. Ipak, Živan M. kaže da supruzi oprašta.

Supružnici su se posvađali tokom večere, pre dve noći, u porodičnoj kući u Obrenovcu.

- Rekla mu je da ceo komšiluk priča o njegovoj švaleraciji. Živan joj je drsko odbrusio, nije hteo čak ni da se pravda, a Jelena se latila noža - rekli su u policiji za dnevni list "Informer".

Lakše povređeni Živko M. kaže da je njegova supruga Jelena ljubomorna i da ga je u afektu ranila u butinu.

- Iako je potegla nož na mene, ipak joj opraštam. Ona je majka moja dva sina i 40 godina smo u braku. Jelena je trenutno kod prijateljice, a ako bude htela da se vrati kući, neće biti nikakvih problema da ostane. Znam da nije htela da me ubije, samo je bila mnogo besna - kaže Živko.

On je za dnevni list "Kurir" opisao kako je došlo do incidenta.

- Moja supruga je jako ljubomorna. Po komšiluku se priča da ja volim da švrljam, ali ljudi svašta izmišljaju. U ponedeljak smo se posvađali jer je ona poverovala u te glasine, pa me je optužila da je varam. Jelena je u afektu uzela mali kuhinjski nož i ubola me u desnu butinu - rekao je Živko.

(M. S. / Izvori: Informer, Kurir)