OSTVARILA IM SE ŽELJA: Hrvati upoznali Palmu! (FOTO)

Hrvatskim studentima, koji borave u Srbiji okviru turističke posete Zlatiboru, ispunila se želja da obiđu Jagodinu i upoznaju Dragana Markovića, koji im je tom prilikom demonstrirao borilačke veštine

Jučerašnji tradicionalni prijem građana u Jagodini, koji se realizuje već sedam godina, obeležila je poseta hrvatskih studenata koji su želeli lično da upoznaju prvog čoveka pomoravske prestonice.

Hrvati, koji borave u Srbiji u okviru turističke posete Zlatiboru, izrazili su želju da upoznaju Dragana Markovića Palmu i obiđu Jagodinu.

- Mi u Hrvatskoj puno čitamo o tome šta se dešava u Jagodini i kakvu politiku zastupa Dragan Marković. Jako nam se dopada kakav socijalni program se sporovodi u Jagodini. To je za svaku pohvalu. Jagodinu treba navesti kao primer i moj diplomski rad biće upravo na tu temu o padu nataliteta i šta treba raditi – rekao je jedan od studenata, Ivan Bota.

Na prijemu je bilo 1.500 ljudi, a Marković je pozvao 50 studenata iz Hrvatske da budu gosti Jagodine u avgustu sledeće godine.