OBUSTAVLJENA ISTRAGA: Nema dokaza protiv Bulićevog telohranitelja za napad na Piksijevu kuću!

Protiv Igora Dragojevića (35) iz Beograda, telohranitelja Dragana Ace Bulića, zbog nedostatka dokaza stopirana istraga za bacanje kašikare na Piksijevu porodičnu kuću u Nišu

Istraga o bacanju bombe na kuću proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija u niškom naselju Pasi poljani našla se u ćorsokaku jer je Tužilaštvo odustalo od istrage protiv Igora Dragojevića (35) iz Beograda, telohranitelja Dragana Ace Bulića, vlasnika nekadašnjeg "Ruskog cara" i FK Železnik.

Dragojević se sumnjičio za pomaganje u bombaškom napadu za koji policija nikada nije otkrila nalogodavca.

Kako "Alo" piše, DNK uzet sa "kašikare" i opuška ne podudara se sa otiskom Dragojevića, o čemu je u julu obavešten Viši sud u Nišu. Usled nedostatka dokaza, obustavljena je istraga protiv Dragojevića, a novih osumnjičenih za sada nema!

Ručna bomba "kašikara" bačena je na rodnu kuću proslavljenog fudbalera 23. februara u večernjim satima. Prema brojnim spekulacijama koje su potom usledile, motiv bombaškog napada bili su navodno neraščićeni računi između Stojkovića i Bulića, koji je mesec dana kasnije i priveden u policiju zbog navodne umešanosti u napad na bivšeg fudbalera.

Ministar policije Ivica Dačić tada je izjavio da su, osim Bulića, uhapšeni i Beograđani Saša V., Nikola T. i Zoran A., kao i Dragojević, koji se sumnjičio da je neposredni izvršilac zločina. Bulić se, međutim, sumnjičio za posedovanje droge, za šta se nagodio sa Tužilaštvom.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)