ŠOKANTNI SNIMAK: Policija ubila, pa overila momka ispred restorana!

Frapantni video na kome se vide dva policajca kako sa deset metaka okončavaju život čoveka ispred jednog restorana u LA pojavio se na internetu

Užasavajući snimak u kome policija ubija mladića koji je mahnuo metalnom štanglom na njih ispred restorana brze hrane u Los Anđelesu pojavio se na Jutjubu.

Celu situaciju snimili su tinejdžeri koji su sve posmatrali iz kola. Mladić sa štanglom je izašao iz restorana i odbio naređenje policije da se preda. Tada je prvo jedan policajac ispalio pet metaka u njega, da bi, nakon što je mladić pao, i drugi policajac ispalio još jedan rafal od pet metaka u žrtvu.

Mladić je prebačen u bolnicu gde je i preminuo, saopštila je policija. Smatra se da su momci koji su snimali ovaj uznemiravajući događaj namerno hteli da vide suočavnje mladića sa štanglom i policjaca, jer je momak sa štanglom pravio probleme u restoranu. Međutim, desilo se nešto neočekivano.

Na snimku se ne vidi da je mladić zamahnuo štanglom, iako policajci tako tvrde. Momci iz kola su se na ceo događaj samo užasnuli i počeli da viču: "Brate, što su toliko pucali u njega?! Mogli su da učine bilo šta drugo, a ne da ga ubiju! Mogli su pendrek da upotrebe!"

Inače, policiju su pozvali radnici restorana, jer je mladić sa štanglom pokušao da provali unutra. Kada su stigli, videli su da nekoliko ljudi trkom izlazi iz restorana, ali su policajci napolju sačekali provalnika.

Nataša Ilić

UPOZORENJE! Sadržaj video snimka može biti uznemiravajući!