Zaječarka sidom zarazila i ambasadora susedne zemlje?!

Inspektori su, izlistavajući poruke iz mobilnog telefona M. Č. iz Zaječara, koja je uhapšena zbog sumnje da je virusom HIV namerno zarazila nekoliko muškaraca, utvrdili da je bila u intimnoj vezi i s jednim ambasadorom

Beogradska policija uhapsila je M. Č. iz Zaječara zbog sumnje da je virusom HIV namerno zarazila nekoliko biznismena i političkih funkcionera, ali i ambasadora jedne susedne države.

Inspektori su izlistali poruke iz njenog mobilnog telefona i utvrdili da je bila u intimnoj vezi s jednim ambasadorom.

Njena najbolja drugarica, za koju se takođe sumnja da je zaražena, u vezi je sa visokim državnim funkcionerom, piše "Informer".

Uhapšena M. Č. je tokom saslušanja u policiji odbijala saradnju s inspektorima koji su bezuspešno pokušavali da od nje izvuku imena muškaraca s kojima je imala seksualne odnose.

- U mobilnom telefonu nađena je gomila lascivnih SMS poruka koje je M. Č. razmenjivala sa ambasadorom jedne zemlje iz regiona – otkriva izvor iz policije.

On dodaje da svako za koga se sumnja da je imao seksualne odnose sa M. Č. biće pozvan u policiju na razgovor, a odatle će ga uputiti na analizu krvi. Policija će o svemu obavestiti pomenutog ambasadora i političara koji su možda zaraženi.

Na internet forumima i društvenim mrežama izdvaja se jedna od teorija zavere, po kojoj je M. Č. sidu dobila od poznatog muzičara koji i dalje prenosi ženama opaku bolest.

Podsetimo, beogradski biznismen je protiv M. Č. podneo krivičnu prijavu kada je otkrio da je i sam zaražen virusom HIV, a koji je preneo i svojoj supruzi.

(Telegraf.rs / Informer)