FILMSKA POTERA: Pobegao policiji i ukradenim kolima udario policajca!

Nakon što je pobegao iz policijskog vozila u centru Beograda, Marko V. (37) izvukao vozača iz "smart roadstera" i dao se u beg, ali je policija tokom potere gradskim ulicama uspela da ga rani u nogu i savlada

Marko V. (37) ranjen je juče u nogu tokom bekstva iz policijskog vozila, nadomak "Beograđanke", u Ulici kneza Miloša u Beogradu.

Njega je patrola opštine Čukarica vodila u stanicu u Bulevaru despota Stefana pod sumnjom da je izvršio više krivičnih dela teške krađe.

Osumnjičeni je tokom prevoza iskoristio zastoj u saobraćaju kako bi napao policajca, udario ga u glavu i izleteo iz policijskih kola koja nisu bila zaključana.

Otrčao je do automobila marke "smart roadster" u suprotnoj traci, izvukao vozača i spremao se za dalji beg kada je policajac pokušao da ga presretne, ali ga je osumnjičeni udario kolima i oborio na put.

Policajac je ipak uspeo da ispali hitac i, kroz otvorena vrata automobila, rani Marka V. u nogu. Iako ranjen, nastavio jurnjavu do Karađorđeve ulice, gde mu je vozilo saobraćajne policije preprečilo put.

U pokušaju da pobegne, osumnjičeni je napustio ukradeni auto i počeo da beži, da bi ga policija ubrzo savladala ispred zgrade "Agrobanke".

Vozilo Hitne pomoći prevezlo je ranjenog, kao i povređenog inspektora u Urgentni centar.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)