Maloletnik usmrtio kolima čoveka u njegovom dvorištu!

Dragan V. (52) se nalazio u dvorištu kuće kada je na njega naleteo BMW nad kojim je maloletnik izgubio kontrolu, sleteo s puta, udario u ogradu, banderu i potom u njega

U saobraćajnoj nesreći u mestu Provo u opštini Vladimirci poginuo je Dragan V. (52), koji se nalazio u dvorištu kuće kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljala maloletna osoba, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu.

Nesreća se dogodila u utorak u 21 sat, kada je vozač putničkog vozila BMW, usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s kolovoza. On je najpre udario u betonski propust, potom u žičanu ogradu domaćinstva M.Č. i drvenu banderu, a onda u Dragana V, koji se u tom momentu nalazio u dvorištu. Vozilo je nastavilo kretanje, udarilo u gomilu cigle, ponovo u žičanu ogradu i zaustavilo se u sledećem dvorištu domačinstva D.Č.

Dragan V. je podlegao povredama u šabačkom medicinskom centru, a vozač automobila i njegov maloletni putnik zadobili su teške telesne povrede.

Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije Vladimirci, a protiv vozača pripadnici policije podneće krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu za maloletnike, navodi se u saopštenju.

(M. E. / Foto: Arhiva Telegrafa)