SKANDAL: U kvizu priznao podvođenje maloletne prostitutke narkomanke, Tužilaštvo nemoćno?! (VIDEO)

Zoran Stojanović iz Bavaništa osvojio 250.000 dinara u kvizu "Trenutak istine", priznavši da voli da radi s mladim prostitutkama koje su zavisne od droge, jer tako uvek može dobro da ih proda!

Zoran Stojanović, tridesetdvogodišnjak iz Bavaništa kod Pančeva, osvojio je 250.000 dinara u poslednjoj epizodi kviza "Trenutak istine" na Televiziji Pink, priznavši da voli da radi s mladim prostitutkama koje su zavisne od droge, jer tako uvek može dobro da ih proda!

Uprkos ovom priznanju,  protiv njega nije podneta nijedna krivična prijava, pa će na miru moći da preuzme nagradu u protivrednosti od oko 2.500 evra od produkcije ovog kviza?!

Ovo šokantno priznanje je prikazano u dva termina, od kojih je repriza bila juče u najgledanijem terminu na pomenutoj televiziji s nacionalnom frekvencijom.

Stojanović je pred milionskim auditorijumom objasnio da je podvodio jednu prostitutku, koja je bila zavisnica od droge. On je tada radio kao taksista, dovozio joj je klijente, a zaradu su,  kada se odbiju troškovi putovanja klijenta, delili na jednake delove.

- Moj deo posla je bila uglavnom vožnja. Realna priča bi bila da smo zaradu delili na dva jednaka dela. Troškovi su gorivo, auto ne može da ide na vazduh. Minimalno su oni 1.000 dinara, ali zaradi se po sto eura - rekao je Stojanović.

Ipak, najveći šok je priredio na samom kraju emisije, jer je prekinuo učešće da bi otišao na unapred zakazanu partiju pokera. Tako je ovaj učesnik otišao iz kviza sa 250.000 dinara u džepu, priznavši nekoliko krivičnih dela i najavljujući još jedno.

Međutim, ni sva njegova šokantna priznanja nisu dovoljna za pokretanje krivičnog postupka?! Kako nam je rečeno u Tužilaštvu, protiv ovog učesnika kviza još uvek niko nije podneo prijavu i teško da će tako nešto da se desi.

Naime, pre određenog vremena već je podneta neuspela prijava o jednom od učesnika ovog kontroverznog kviza, koji je priznao da je tukao i zlostavljao svoje bivše žene.

- Tužilaštvo je reagovalo i protiv napasnika podnelo prijavu, međutim, iako su njegova priznanja posvedočena na detektoru laži,  to nije dovoljno za sud, pa je prijava bila lako odbačena. Pritom, kada dođe do saslušanja, akteri kviza redovno navode da je sve izrečeno u njemu bila laž, kao i da je sve ispšričano zarad gledanosti i novčanog dobitka i da ništa od toga nema veze sa istinom. Zbog toga nećemo podnositi prijavu protiv tog učesnika u kvizu, a svako ko misli da je emitovanjem i priznanjem počinjeno neko krivično delo, može to da uradi u Tužilaštvu, koje će odlučiti o daljem postupanju - poručuju u Tužilaštva.

Pogledajte deo pomenute emisije:

(I. M.)