ŠOKANTNO: "Pop sa lopatom" iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!

U dvorištu Centra za odvikavanje od droge, sveštenik Branislav Peranović udario štićenika Nebojšu Zarupca šipkom u glavu misleći da sa sobom nosi drogu i usmrtio ga na licu mesta

Večeras oko 22:20 u Jadranskoj Lešnici, opština Loznica, u dvorištu centra za odvikavanje od droge, posumnjavši da je štićenik Nebojša Zarubac (39) uneo drogu, sveštenik Branislav Peranović (55) mu je zadao udarac šipkom u predelu glave i usmrtio ga na licu mesta.

- Branislav Peranović je lišen slobode i uviđaj je u toku - izjavio je premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Otac Branislav je javnosti postao poznat pre tri godine, kad se pojavio snimak iz rehabilitacionog centra "Crna reka", gde je bio upravnik.  Na snimku se videlo da on i njegov saradnik tuku štićenike lopatama i pesnicama. Jedan deo javnosti bio je zgrožen, dok je drugi podržavao ovakve metode lečenja narkomana.

Branislav Peranović je mesto upravnika rehabilitacionog centra "Crna reka" napustio samoinicijativno pre tri godine, a 2010. godine došao je u Jadransku Lešnicu, gde je postao upravnik centra za odvikavanje od bolesti zavisnosti "Sretenje".

Pogledajte metode lečenja narkomanije u "Crnoj reci".

(Telegraf.rs/Tanjug)