Otkriveni stravični detalji samoubistva u Skoplju: Mladić se ubio na improvizovanoj električnoj stolici (FOTO)

Iz policije još uvek nema zvaničnih informacija. U MUP kažu da čekaju nalaz obdukcije tela pokojnika kako bi mogli da izvrše kvalifikaciju dela

Pece Kolečevski ( 38 ) iz Skoplja, koji je pre nedelju dana bio pronađen mrtav u svojoj kući u skopskom naselju Butel, najverovatnije je izvršio samoubistvo, doznaje televizija Sitel i portal Press24 iz svojih izvora u istrazi.

Jeziva smrt u Skoplju: Nađeno krvavo obmotano telo mladića koje je kablom bilo uključeno u struju!

Iz policije još uvek nema zvaničnih informacija. U MUP kažu da čekaju nalaz obdukcije tela pokojnika kako bi mogli da izvrše kvalifikaciju dela.

Beživotno telo Peceta Kolečevskog, 15. juna oko 9 sati ujutro pronašla je ekipa Hitne pomoći u kući na ulici Butelska. Ne zna se ko ih je pozvao, ali su lekari o tome odmah obavestili MUP.

Kada su policajci ušli u stan, ostali su šokirani. Beživotno telo Kolečevskog, obliveno krvlju, bilo je obmotano sa kablovima uključenim u struju.

Telo pokojnika je po naredbi javnog tužioca predato na obdukciju, a još uvek je nepoznato kako je ovaj čovek, na improvizovanoj električnoj stolici uspeo sebi da oduzme život. Nejasno je i odakle toliko krvi po njegovom telu.

Ukoliko MUP i zvanično kvalifikuje delo kao samoubistvo, prema ustaljenoj praksi, policija o tome neće informisati javnost.

(D.J.)