SRPSKI SPAJDERMEN: Skočio sa trećeg sprata, pucao na inspektore, jednog ujeo za ruku!

Danijel Milojković (22) osumnjičeni za krađu vozila napao je policajce prilikom pokušaja njegovog hapšenja kada je jednog pripadnika MUP-a ranio, a drugog ujeo

U Ljermontovoj 7 na Konjarniku, tokom hapšenja Danijela Milojkovića (22) osumnjičenog za krađu vozila, povređena su dva policajca.

Dvadesetdvogodišnji Danijel Milojković je pucao na inspektore – jednog je ranio u šaku, a drugog ujeo za ruku i otkinuo mu deo mesa.

Povređene policajce ekipe Hitne pomoći prevezle su u Urgentni centar.

Milojković je bežeći od policije iskočio kroz prozor sa trećeg sprata, a kada su ga sustigli jednom pripadniku MUP-a oteo je pištolj i ranio ga u levu ruku, dok je drugog policajca ujeo i otkinuo mu komad mesa sa ruke.

Ranjeni policajac prevezen je u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali da mu je metak polomio kažiprst i povredio srednji prst leve ruke, a ukazana je i pomoć njegovom izujedanom kolegi.

Lekarska pomoć je ukazana i uhapšenom Milojkoviću koji se ugruvao prilikom iskakanja sa trećeg sprata.

"Srpski Spajdermen" kako su Milojkovića nazvali očevidci hapšenja u svom krivičnom dosijeu ima oko 25 krivičnih prijava i uglavnom sve su zbog imovinskih delikata.

Danijela Milojkovića su uhapsili inspektori drugog odeljenja kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom patrolama sa Voždovca.

Protiv Milojkovića biće podneta krivična prijava zbog ranjavanja policajaca, a krivično će odgovarati i njegova devojka zbog ometanja službenih lica prilikom hapšenja.

(E. T.)