DRAMA: Nestao brat "zemunca" Ninoslava Konstantinovića!

Slađan Konstantinović, brat puno poznatijeg Ninoslava, od sinoć se ne pojavljuje u svom stanu i ne javlja na mobilni telefon. Policija za sada bezuspešno pokušava da mu uđe u trag

Slađan Konstantinović, brat puno poznatijeg člana Zemunskog klana Ninoslava, nestao je bez traga i glasa. Mlađem od braće Konstantinović sinoć se gubi svaki trag i niko ne zna gde se nalazi i šta se sa njim dešava, saznaje Telegraf.

Slađan se ne pojavljuje u stanu u kojem je živeo, u blizini poznatog restorana "Kovač" na Voždovcu, a ne odgovara ni na pozive upućene na njegov mobilni telefon, koji konstantno zvoni.

Policija za sada nema osnovane indicije šta se sa njim dogodilo.

Ninoslav Kostantinović zvani "Nino" je prema iskazu Sretka Kalinića ubijen kod autoputa Beograd - Zagreb gde mu je drugi ozloglašeni "zemunac" Miloš Simović navodno ispalio metak u glavu, a njegovo telo zakopao.

Konstantinovićevo telo do danas nije nađeno, a on je ranije pred Specijalnim sudom osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, kao pripadnik zločinačkog udruženja na čijem je čelu stajao Dušan Spasojević Šiptar.

(D. Z.)