Srpkinja (29) je spakovala 2.170 paklica cigareta i krenula "hrabro" ka carinicima, međutim, udarila je u blatobran (FOTO)

Prekršaj je otkriven 19. maja detaljnim pregledom automobila marke „reno laguna“ pančevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 29-godišnja srpska državljanka

Carinici su u saradnji sa policijom, na izlazu sa graničnog prelaza Vatin, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 2.000 paklica cigareta skrivenih u specijalno napravljenim ''bunkerima''' u unutrašnjosti automobila.

Carinik je ušao u autobus po dokumenta putnika. Zastao je kod sedišta 5 i 6 i pogledao u prostor za ručni prtljag. SKAMENIO SE! (FOTO)

Prekršaj je otkriven 19. maja detaljnim pregledom automobila marke „reno laguna“ pančevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 29-godišnja srpska državljanka, nakon što je carinicima prethodno rekla da nema ništa da prijavi za kontrolu, saopštila je Uprava carina.

Međutim, detaljnim pregledom automobila pronađeno je ukupno 2.170 paklica cigareta marke „Mac“, „Ashima“ i „Viva“.

Cigarete su bile sakrivene u specijalno prepravljenim i dograđenim bunkerima iza zadnjeg blatobrana, bočnim pragovima, kao i u instrument tabli.

Pored krijumčarenih cigareta, privremeno je zadržan i automobil, zbog toga što je namerno prepravljan kako bi služio za krijumčarenje robe.

(Telegraf.rs / Tanjug)