U avionima turbulentno više nego nikad: Roditeljima pretili da će ići u zatvor, a da će im decu oduzeti ako ne ustupe mesto (VIDEO)

"Morate da ustupite sedište ili ćete vi i vaša žena da odete u zatvor, a deca će vam biti oduzeta"

Bračni par sa dvoje male dece tvrdi da su ih izbacili iz prebukiranog aviona Delta Erlajnsa jer nisu hteli da ustupe mesto na kome je sedelo njihovo dete.

Snimak iz američkog aviona koji svi dele: Putnika nasilno izbacili iz sedišta, vukli ga po podu i raskrvarili mu lice (VIDEO)

Brajan Šear i njegova žena Britani bili su 23. aprila na svojim sedištima sa svojim sinovina starim godinu i dve godine, na svom putu od Mauija do LAX-a kada su najednom bili zamoljeni da izađu napolje.

Incident se dogodio jer je Brajan kupio kartu za svog sina Mejsona, koji je sticajem okolnosti ranije otišao kući. Umesto njega na zakupljeno sedište stavili su najmlađeg sina, ali pošto je avion bio prebukiran, osoblje je zamolilo da na detetovo mesto sedne neko drugi, dok bi se dete premestilo kod roditelja.

Celu situaciju snimio je ljutit Brajan koji je osoblju pokušavao da objasni da to ne želi da učini jer je rezervaciju tog mesta skupo platio, dok su sa druge strane stizala objašnjenja da bi on dete i onako držao u naručju da je Mejson bio tu.

Ali onda je usledio komentar koji je situaciju podgrejao do usijanja.

- Morate da ustupite sedište ili ćete vi i vaša žena da odete u zatvor, a deca će vam biti oduzeta! - rekao je ljutiti član osoblja.

Brajan je zatim snimak cele situacije predao lokalnoj televiziji tvrdeći da iako je na kraju pristao da ustupi sedište, zajedno sa suprugom zamoljen da cela porodica napusti avion, što su morali i da urade.

Pogledajte snimak:

Porodica je potom morala da plati hotel za tu noć i ponovo kupi avionsku kartu za naredni dan. Iz same avio-kompanije poručili su samo da im je žao zbog celog incidenta i da će sprovesti internu istragu, piše "The Sun".

(Telegraf.rs)