Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) na svom zvaničnom sajtu ima detaljnu bazu podataka gotovo svih zemalja sveta, pa tako i Srbije. Šta CIA zna o našoj zemlji, pročitajte OVDE.

Zoran Marjanović, suprug zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže da su zločincu, koji je tačno pre godinu i mesec dana oduzeo život njegovog supruzi, dani odbrojani.

Čuvar srpskog vojničkog groblja Zejtinlik u Solunu, Đorđe Mihajlović koji je do sada nekoliko puta sahranjivan, juče je napunio 90 godina. Proveli smo sa njim rođendan. Opširnije pročitajte OVDE.

Sportski aerodrom “Lisičji jarak” u Beogradu ovog vikenda bio je mesto neobične veridbe – iz vazduha!

Glavni akteri ove priče su, pored ekipe “Tandem skok Beograd”, Stefan Stefanović (27) i njegova devojka Ivana Vlajković (26), kojoj je oduvek bila želja da skoči iz aviona padobranom, pa je njihova godišnjica bila idealna prilika da se objedine prosidba i poklon, tandem skok sa visine od 3.000 metara.

Igralo se kolo, služila čorba i pečenje, a za istom trpezom našli su se radnici i poslodavac. Mašine su odmarale, oni se veselili, a sve na račun firme.

Poslodavac iz Teslića, Dragutin Škrebić, svojim zaposlenima priredio je za praznik rada nesvakidašnji užitak – celodnevno veselje, na kome je, kako kaže, program bio spontan, baš kao i u radne dane.

U srpskoj prestonici svaka situacija, pa i obična vožnja u javnom prevozu, može da preraste u zabavu. Upravo to se dogodilo u tramvaju na liniji 11, kada je grupa devojaka pokazala svoje flamenko umeće. Opširnije pročitajte OVDE.

Pavle Vuisić važio je za nesvakidašnjeg, nepredvidljivog i živopisnog glumca koji nas i posle smrti zasmejava i iznenađuje. Ovog puta ne jednom od svojih uloga, već testamentom koji je ostavio iza sebe.

Iako to zvuči otrcano, jer je mnogo puta ponovljeno, teško je ostati imun na lepotu Monike Beluči (52) i ne konstatovati da njoj godine zaista ne mogu ništa i da ona sve bolje izgleda što je starija.

Monika je sada oduševila poziranjem u toplesu za magazin “Vanity Fair” i još jednom dokazala da je jedna od najlepših žena sveta…

Ovogodišnji “Evrosong” počinje u utorak, 9. maja u Kijevu, a predstavnica Srbije Tijana Bogićević je održala prvu probu. Opširnije pročitajte OVDE.

Crvena zvezda je pobedila Megu sa 89:85 u 4. utakmici KLS i tako zadržala prvo mesto i maksimalan učinak u domaćoj ligi. Ipak, bilo je teže nego što je bilo ko očekivao, jer je ekipa Dejana Radonjića došla do pobede u poslednjem minutu meča.

Srpski fudbal odavno prati loš glas o nameštanju. Nedavno je čak jedna utakmica naše Superlige bila zabranjena na kladionicama, kada je kvota goste sa 2,9, pala na samo 1,3 pre utakmice, pa je FSS pre utakmice najavio kazne i sprečio bruku. Opširnije čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)