AKCIJA TELEGRAFA: Prijavi problem u svom gradu!

Želite da se vaš glas čuje? Želite da isterate svoje pravo i pravdu? Nervira vas rupa na putu? Pišite nam i mi ćemo pokušati da rešimo problem sa kojim se suočavate!

Gazda Vam nije platio doprinose? Nervira Vas rupa na putu? Deponija smeća ugrožava Vaše zdravlje i životnu sredinu? Lokalni političar ili bahati činovnik Vam narušava ustavom i zakonom zagarantovana prava ili želi da prisvoji Vašu privatnu svojinu?

Imate neki drugi problem, a ne znate kome da se obratite jer niko ne želi da vas sluša? Hoćete napokon da isterate svoje pravo i pravdu? Želite da cela zemlja čuje vaš glas?

Uključite se u akciju Telegrafa: prijavite problem s kojim se suočavate, a mi ćemo ga objaviti i pokušati da Vam pomognemo medijskim pritiskom.

Ovo su samo neke od akcija koje smo pokrenuli i uspešno naterali nadležne da reaguju:

USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Deda Nikola sklonjen sa ulice!

PUN POGODAK: Stranke podržale akciju Telegrafa o zaštitnim ogradama na beogradskim mostovima

USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Sanirane rupe na asfaltu u ulici Vojvode Stepe!

VELIKA POBEDA TELEGRAFA: Gazda “Bamirona” po hitnom postupku zaposlio vozače koji su radili na crno!

Sve informacije možete da nam šaljete na mejl prijavi@telegraf.rs ili da nas zovete na broj telefona 011 209 68 36 u periodu između 10 i 16 sati svakog radnog dana. Takođe, na Tviteru možete predstaviti problem s kojim se suočavate koristeći tag #prijavitelegrafu ili nam se obratite na našem nalogu.

(Redakcija Telegraf.rs)