DEMANTOVALI: Koka-Kola se neće pakovati u plastične kese

Koka-Kola se ne pakuje ni distribuira u plastičnoj kesi ni u jednoj zemlji. Kompanija trenutno distribuira Koka-Kolu u limenkama i plastičnim PET i staklenim bocama, navodi se u saopštenju kompanije.

Plasirana informacija o novoj ambalaži Koka-Kole je netačna - saopštili su iz kompanije i demantovali informaciju da će se ista u buduće pakovati u plastičnim kesama.

Naime, nedavno se na  društvenim mrežama pojavio video materijal koji navodi na zaključak o postojanju takve ambalaže na tržištu. Iz Koka-Kole ističu da njihova kompanija nije autor tog materijala i da nije odgovorna za to emitovanje.

- Kompanija naglašava da se Koka-Kola ne pakuje ni distribuira u plastičnoj kesi ni u jednoj zemlji. Kompanija trenutno distribuira Koka-Kolu u limenkama i plastičnim PET i staklenim bocama - piše u saopštenju kompanije. Iako je kompanija stalno u potrazi za novim i boljim načinima zadovoljenja potražnje potrošača, ne komentarišemo potencijalne nove ideje pre donošenja odluke o njihovom sprovođenju - dodali su iz kompanije.

(I. D.)