Srpkinje su definitivno najlepše žene na svetu: Ovo su dokazi koji ne mogu da budu oboreni (FOTO)

Savršenom figurom, prodornim pogledom i seksi telima, naše devojke ceo svet ostavljaju bez komentara

Pitanje gde žive najlepše žene na planeti služi koliko za razbibrigu, toliko i za pumpanje ega pobedničke nacije. Mi možemo da budemo bezbrižni i ponosni, jer gotovo da nema liste najzgodnijih, najprivlačnijih, najseksipilnijih žena na kojoj nisu Srpkinje.

Stranac objavio uputstvo za muvanje Srpkinja, a jedna stvar će razbesneti mnoge

Kada govore o Srpkinjama, stranci kažu da su dame sa ovih prostora savršena kombinacija mediteranskih i slovenskih gena. Naše devojke to potvrđuju svakodnevnim postavljanjem fotografija na Instagramu pod oznakom "serbiangirl". Ako ste nekada sumnjali, pogledajte ove slike i uverite se da niko nema žene kao Srbija.

Savršene figure, prodornog pogleda i seksi tela, nije ni čudo što Srpkinje sve ostavljaju bez komentara.

Ukoliko niste iz Srbije, tela naših devojaka sa idealnim proporcijama, dugim nogama, zaobljenim kukovima, okruglom zadnjicom, nateraće vas da poželite da se preselite u Srbiju.

Potvrdiće to i stranci koji šetaju ulicama Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, ne znajući gde pre da pogledaju.

Upravo stranci tvrde da naše devojke imaju posebnu vrstu zanosa i radosti i da su uprkos teškoj materijalnoj situaciji lepo obučene i veoma atraktivne.

Srpkinje su lepe kao manekenke, pa ne čudi što se sve više njih pojavljuje u holivudskim filmovima.

Preporučujemo dnevnu dozu lepote. Svakog dana na instagramu ukucajte "serbiangirl" i uživajte u najprivlačnijim prizorima.

(Telegraf.rs)