Novosađanka se ubila zbog snaje (UZNEMIRUJUĆE)

Telo nesrećne žene, kod koje je pronađeno oproštajno pismo, primetili su mladići i devojke koji su pekli roštilj na obali Dunava

Leš šezdesetsedmogodišnje žene iz Novog Sada pronađeno je na obali Dunava u Novom Sadu.

Kako Telegraf.rs saznaje, prilikom pregleda leša istražni organi su pronašli oproštajno pismo u kome je pokojnica napisala da se na samoubistvo odlučila zbog snaje.

Telo ženske osobe primetili su mladići i devojke, koji su pekli roštilj na obali reke. Nepomično telo bilo je zakačeno za granje, na svega nekoliko metara od kampera.

O svemu je odmah obaveštena policija i Hitna pomoć. Dolaskom na mesto događaja lekar je ispisao potvrdu o smrti, nakon čega je pozvana uviđajna ekipa Policijske uprave.

- Zabavljali smo se u šumi. Jedan od drugara nas je pozvao i rekao da mu se učinilo da u vodi vidi ljudsko telo, koje je zakačeno za šiblje. Kada smo prišli, i sami smo se uverili u stravičan prizor, iako smo u početku mislili da želi da nas uplaši. Preseo nam je roštilj – rekao je za Telegraf.rs jedan od Novosađana koji su spas od vrućine potražili na divljoj plaži, na Sunčanom keju.

Tokom uviđaja na telu nisu pronađeni tragovi nasilja. Leš je po nalogu dežurnog istražnog sudije upućen na obdukciju.

(P. Marković)