Preminula i najbolja drugarica poginulih sestara!

Roditelji nastradalih Slađane (24) i Julijane (20) nalazili su se u Rusiji kada ih je zatekla strašna vest da ih čeka sahrana ćerki umesto svadbe koju su Slađa i njen verenik, takođe povređen u udesu, zakazali za septembar. Treća žrtva ove tragedije, njihova drugarica Nina Petrović (21), preminula je u užičkoj bolnici

Rođene sestre Slađana (24) i Julijana (20) Mihajilović iz Čestobrodice kod Požege preminule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 3.30 časova na magistralnom putu Čačak-Požega!

Treća žrtva ove nesreće, Nina Petrović (21), najbolja drugarica poginulih sestara, preminula je u ponedeljak u užičkoj bolnici od zadobijenih povreda, dok je Slađanin verenik Milan Pantelić (28) s teškim povredama glave, prelomom noge i povredama unutrašnjih organa, smešten u čačansku bolnicu.

- Nina je od prijema u užičku bolnicu bila u komi i u kritičnom stanju. Dali smo sve od sebe da je spasemo, ali je ona, nažalost, preminula - rekao je jedan od lekara.

Nesreća se dogodila kad je „tojota lend kruzer“, koju je najverovatnije vozila Julijana, sletela s puta, udarila u veliki betonski zid i zapalila se.

Njih četvoro vraćali su se s koncerta u Čačku. U jednom trenutku, pri ulasku u blagu, levu krivinu u selu Gugalj, devojka je izgubila kontrolu nad kolima i naletela na zid. Auto je počeo da gori - kaže sagovornik iz istrage.

Mladići koji razvoze hleb iz jedne čačanske pekare, koji su išli iza "tojote“, pritrčali su da pomognu povređenima i pozvali Hitnu pomoć.

- Bilo je jezivo! Četvoro mladih je izvučeno iz automobila i odmah prebačeno u bolnicu u Užicu. Sve tri devojke su davale znake života, iako su imale teške povrede glave. Nažalost, jedna sestra umrla je oko pet sati, a druga sat kasnije - ispričao je lekar iz užičke bolnice.

U kući sestara Mihajilović juče su se okupili rođaci, komšije i prijatelji da izjave saučešće. Iz dvorišta su se čuli jecaji i kuknjava.

- Jao, majko moja! Roditelji su im otputovali u Rusiju. Ko zna kako će ovaj jad i tugu preživeti... Trebalo bi da stignu do kraja dana - kroz plač je rekla jedna rođaka.