Manijak upao u studentski dom na Savi i snimao mobilnim telefonom devojke dok su se tuširale, one vrištale!

Još uvek nije poznato kako je muškarac ušao u paviljon, ali nagađa se da se možda ušunjao kroz požarno stepenište koje studenti često koriste da skrate put

Mesec dana nakon što je višestruko prijavljivana zagrebačka kleptomanka upala u četvrti paviljon studentskog doma “Stjepan Radić”, ukrala novčanik i fizički napala studentkinju, tamo se dogodio još jedan incident. Kako piše Srednja.hr, u sredu u večernjim satima u paviljon je ušla mlađa muška osoba i u kupatilu na ženskom spratu snimala devojke koje su se tuširale gurajući mobilni telefon ispod vrata tuša.

Evo šta STVARNO rade studentkinje u studentskom domu u Beogradu kad niko ne gleda (FOTO)

- Moja prijateljica se tuširala, a neko je gurnuo mobilni telefon ispod vrata. Kada ga je ona videla, vrisnula je i on je počeo da trči. Sva sreća da je pogledala dole i videla kameru. Moguće da je nekog snimao, a da osoba to ni ne zna - ispričala je stanovnica doma.

Uprava doma istražuje slučaj.

- Neko je spolja ušao i može biti da je neko vreme bio u paviljonu, to ne možemo znati. Utvrđeno je da kroz glavni ulaz nije ušao. U roku od četiri minuta obezbeđenje je već bilo tamo, znači nije mogao proći kraći period nego što su oni došli - rekli su iz Uprave za portal Srednja.hr i dodali da je slučaj prijavljen policiji koja je izašla na teren i napravila zapisnik.

Još uvek nije poznato kako je muškarac ušao u paviljon, ali nagađa se da se možda ušunjao kroz požarno stepenište koje studenti često koriste da skrate put, prenosi Jutarnji list.

(Telegraf.rs)