Serijski UBICA DEVOJAKA je na slobodi i vreba svoju sledeću žrtvu: Mučki ih ubija, seče im kosu i čuva kao trofej! (FOTO)

Istraga upućuje na to da je ubica jako organizovan i pedantan u planiranju svojih morbidnih ubistava

Policija Meksiko sitija aktivno traga za muškarcem osumnjičenim za masovna ubistva, prilikom kojih svoje žrtve prebija do smrti a zatim njihovu kosu čuva kao trofej.

Upravo sam ubio svoje ćerke bliznakinje: Monstrum pozvao policiju, a onda su se začuli krici majke devojčica (JEZIV SNIMAK)

Osumnjičeni se zove Horhe Umberto Martinez Kortez i meksički mediji ga već nazivaju "ubica devojaka". Sumnja se da je on do sada već ubio dve devojke sa kojima je bio u ljubavnoj vezi, a da je treća uspela da pobegne.

Istraga upućuje na to da je ubica jako organizovan i pedantan u planiranju svojih morbidnih ubistava, a najskorija njegova žrtva je Kampira Lisandra Karmolinga, koja je pronađena mrtva u noći nove godine 2016. u svojoj kući u predgrađu Meksiko sitija.

Nju je mrtvu pronašao njen brat Gabrijel, koji je policiji rekao da je sestru našao pokrivenu ćebetom na krevetu, da je u sobi bilo puno krvi, da je njeno telo bilo prekriveno udarcima, a da je ona bila obrijane glave. Prema njegovim rečima poslednja osoba koja ju je videla živu bio njen momak Horhe Umberto.

Kada je svoju priču podelio na internetu, pronašao je slučaj još jedne ubijene devojke, Jan Kjun Borego, i to iz 2014. godine, za koju policija veruje da je ubijena od strane iste osobe, budući da je leš isto imao obrijanu glavu.

Zatim se javila još jedna devojka koja je tvrdila da ju je 2011. napala ista osoba, tada njen dečko, ali da je preživela napad.

Andrijana Ramos Hernandez je ispričala da ju je Martinez tada pretukao, uhvatio za kosu i vukao po kući, a zatim nastavio da je bije, toliko da je mislila da će je ubiti. Ubica je zatim pokušao da je zadavi ali je ona uspela da se dočepa šipke koja je bila u blizini sa kojom ga je udarila i pobegla.

Takođe je policiji otkrila da ju je Martinez tada ošišao, što je policiju navelo da posumnja da je u pitanju patern koji ovaj bolesnik ponavlja, piše Miror.

(Telegraf.rs)