KONVENCIJA SNS U NOVOM SADU: Vučić poručio da je Srbija suviše važna da bismo je dali onima koji bi je vratili u prošlost

U Novom Sadu se održava konvencija predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića

Srpska napredna stranka nastavila je kampanju za predsedničke izbore. U Novom Sadu je održana konvencija predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Pogledajte novi spot Aleksandra Vučića za predsedničku kampanju (VIDEO)

Ovo je redosled kandidata na glasačkom listiću za predsedničke izbore

Konvenciji predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića prisustvovao je veći broj ministara, kao i najviših funkcionera SNS, SPS i drugih članica vladajuće koalicije.

Trg slobode bio je ispunjen građanima, simpatizerima i članovima SNS. Prisutni nose državne i stranačke zastave i obeležja.

Vučić: Država je suviše važna da bismo je vratili onima koji bi je vratili u prošlost

- Dame i gospodo, dragi prijatelji sa severa Srbije, Vojvodine, mnogo puta sam bio u Novom Sadu na Trgu slobode. Nikada ovoliko vas nisam video blizu. Hvala vam što ste u ovom broju toliko došli - govorili su Ištvan Pastor, Franko Fratini i Ivica Dačić...

- Ali sam zapamtio sam jednu rečenicu, koju je izgovorio Bane Krstić: Razmišljajte, ljudi, gledajte u budućnost, razmišljate o onom što je važno. Dražava je suviše važna da bismo je vratili onima koji bi je vratili u prošlost.

- Mi ne mrzimo nikoga, neka rade šta hoće, naš plan i program su da sačuvamo mir i stabilnost. Neki kažu - vešaće nas po banderama, moj ogovor im je - jedna pobeda sve to sprečava.

- To nam omogućava da živimo u Srbiji koja neće nikog da mrzi i veša. Ova borba će biti veoma teška. Neki od njih imaju milione evra, ko zna ko im je to dao, neke strane zemlje davale su novac da bi mogli da pobeđuju narodne kandidate, taj novac će završiti u narodnoj zemlji.

- Ljudi u Srbiji moraju da znaju da ne postoji cena kojom se može platiti nezavisnost. Nijedan ambasador neće upravljati Srbijom, već građni Srbije, naš narod.

Vučević: Pobedićemo u prvom krugu

- Pobeđivali smo i do sada, vala ćemo i sad, i to u prvom krugu, poručio je danas gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević na mitingu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića u Novom Sadu.

Vučević je rekao da bi svi politički protivnici, koji stalno kritikuju premijera, voleli da u svojim redovima imaju - Vučića.

Ištvan Pastor: Učiniću sve da pobedi Vučić

Okupljenima se obratio Ištvan Pastor koji je poručio da će učiniti sve da Aleksandar Vučić pobedi u prvom krugu.

- Učinićemo sve da naš Aleksandar bude predsednik nakon prvog kruga izbora. Ovo je naša domovina. Unutar naše domovine Vojvodina je naša duša i te dve stvari ne možemo zabraviti - rekao je.

Nenad Pagonis: Vučić se bori za Srbiju kao i ja u ringu

Nenad Pagonis, bokser koji je osvojio nekoliko titula, poručio je prisutnima: "Isto kao što se ja borim u ringu, tako se Aleksandar Vučić bori za Srbiju za svoju zemlju."

(Telegraf.rs)