Šaranović nije bio sam kada je ubijen: Svedok otkrio šta se desilo i kako se spasao od metka

Svedok je istražiteljima ispričao da je začuo rafal dok je sa Šaranovićem prilazio zgradi i da je tada skočio u kanal pored trotorara

Slobodan Šaranović (79) nije bio sam kada je izrešetan u Budvi, a njegov prijatelj preživeo je skočivši u kanal pored puta kada je začuo rafale, pišu Vijesti.

PORODICA UBIJENOG ŠARANOVIĆA TVRDI: Sloba bi bio živ, da su našli ubicu njegovog brata!

Svi detalji nezapamćene sačekuše u Budvi: Na Šaranovića ispaljeno 15 hitaca, kamere sve snimile?

Iskaz muškarca čiji je identitet poznat ovoj redakciji, navodno su od velike pomoći policijskim inspektorima u rasvetljavanju zločina.

Policajcima je rekao da je čudom ostao nepovređen u noći 11. marta, kada je BMW sa ubicama stigao do zgrade u Dubovici u kojoj je Šaranović imao stan. Taj svedok je istražiteljima ispričao da je začuo rafal dok je sa Šaranovićem prilazio zgradi i da je tada skočio u kanal pored trotorara.

On navodi da su napadači ispalili rafal i bez zadržavanja pobegli ka Toplišu.

U dosadašnjoj istrazi je utvrđeno da su Šaranovićeve ubice koristile iznajmljeno vozilo. U njemu su bile najmanje tri osobe - vozač i dvojica egzekutora. Ubica je sedeo na zadnjem sedištu i pucao iz automata. Drugi ubica je sedeo na mestu suvozača, i on je prišao Šaranoviću kada je pao trotoar, i "overio" ga hicelj iz pištolja.

(Telegraf.rs)