Snup Dog izbacio spot u kojem puca Trampu u glavu, ovaj mu uzvratio na Tviteru, ali je ubrzo stigao neočekivan kontra odgovor repera (VIDEO)

"Možete li zamisliti kakva bi dreka bila da je Snup Dog, s propalom karijerom i svim, naciljao i pucao u predsednika Obamu"

Predsednik Amerike Donald Tramp trenutno ima dosta problema u radu svoje administracije, što uopšte nije dobro po njega, ali on nastavlja da se na društvenim mrežama bavi selebritijima.

Sudija sa Havaja blokirao Trampovu novu uredbu o zabrani ulaska u SAD

On je na svom Tviteru osuo paljbu po reperu i izjavio je da bi Snup Dog trebalo da bude uhapšen zbog muzičkog sporta u kojem puca u glavu u lika koji liči na predsednika SAD.

- Možete li zamisliti kakva bi dreka bila da je Snup Dog, s propalom karijerom i svim, naciljao i pucao u predsednika Obamu? Vreme za zatvor -  naveo je Tramp na Tviteru.

Američki reper nije ostao dužan Trampu na njegovu konstataciju da bi trebalo da ide u zatvor. Odgovorio mu je na svom profilu na Instagramu video-snimkom.

- Sada svi žele da mi postavljaju pitanja i intervjuišu me. Ali pogodite šta, nemam ništa da kažem - rekao je Snup Dog. Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Beta)