NAPAD NA PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA RTS: Demoliran automobil Vladimira Vuletića! (FOTO)

- Sa suprugom sam jutros krenuo da odvezemo dete u vrtić i potom produžimo na posao, a onda smo zatekli demoliran auto - rekao je Vuletić

Nepoznati napadači demolirali su u sinoć u centru Beograda automobil uglednog sociologa i predsednika Upravnog odbora Radio-televizije Srbije Vladimira Vuletića, saznaje Informer.rs!

Huligani koji su demolirali interfon i zbog toga uhapšeni, dali su SRAMNO objašnjenje zašto su to uradili!

Još neidentifikovani počinioci ciglama su potpuno uništili zadnje staklo Vuletićeve "ford fieste" i naneli velika oštećenja zadnjim vratima automobila.

Kako ističe u izjavi za Informer.rs, Vuletić je bio šokiran kad je jutros ugledao uništena kola ispred zgrade u kojoj živi.

- Noćas sam se oko pola jedan vratio kolima iz bioskopa i parkirao ih ispred zgrade. Sa suprugom sam jutros krenuo da odvezemo dete u vrtić i potom produžimo na posao, a onda smo zatekli demoliran auto. Pored su stajale tri velike cigle i neki komad betona, deluje mi da su se baš svojski trudili da naprave što veću štetu. Ništa inače nije ukradeno... Stvarno nemam predstavu ko je to mogao da uradi i iz kakvih motiva - rekao je Vuletić.

(Telegraf.rs / Informer)