Koliko zatvora preti Marinku Rokviću zbog tuče na parkingu?

On je juče bio na saslušanju u policijskoj satanici 29 novembar, gde je ispričao svoju verziju priče

Protiv Marinka Rokvića će najverovatnije biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje redovnim putem jer se u subotu na parkingu Delta Sitija fizički obračunao sa dečkom I.A. i njegovom devojkom, a za ovo delo se može dobiti i kazna zatvora.

SKANDAL! Marinko Rokvić fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži Delta Sitija, njoj udario šamar, dečku RASCEPAO ARKADU! (FOTO)

On je krenuo da me udari, a njegova devojka je skočila na mene! Evo šta je Marinko Rokvić rekao o tuči u Delta Sitiju! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Rekao mi je: "Šta hoćeš, bre, majmune?" i krenuo da me udari! Napadnuti mladić opisao tuču sa Marinkom Rokvićem!

Prema postojećim zakonima, za ovo krivično delo može se dobiti i do tri godine zatvora. Naravno, prilikom određivanja kazne u obrzir se uzima mnogo faktora, poput: težine nanetih povreda, da li su one nanete u saoodbrani ili ne, izjave svedoka i slično.

Marinko neće biti priveden, već će redovnim putem biit poktrenuta krvična prijava za nasilničko ponašanje. On je juče bio na saslušanju u policijskoj satanici 29 novembar, gde je ispričao svoju verziju priče.

- Sve ono što je rekao novinarima prethodnog dana potvrdio je i u stanici. Za nasilničko ponašanje preti kazna i do tri godine zatvora – rekao je izvor za Alo!

Da podsetimo, do konflikta je došlo zbog parking mesta, a verzija priče pevača i momka i devojke se ne podudaraju.

(Telegraf.rs)