Da se čoveku život zgadi: Napile, pa makazama silovale fudbalera?!

Devojke su priznale da su srele mladića tokom izlaska u jednom noćnom klubu, pozvale ga u stan a zatim napile

Tri devojke iz mesta Barou in Furnes u Engleskoj su optužene za seksualni napad na neimenovanog fudbalera. Dve su osuđene na zatvorsku kaznu, a to čeka i treću.

Otišao iz Partizana kao promašaj decenije, nasledio Gadafijevo bogatstvo i kupovao po Monaku: Javio nam se iz Tunisa (FOTO)

Silovao je pred verenikom: U punom klubu joj se nabacivao, a onda je počeo horor

Iza rešetaka su Britanke Brogan Giljar (26) i Pejdž Kaningem(22), dok treća drugarica Šenon Džouns (20) čeka svoju kaznu.

Njih tri su u decembru prošle godine seksualno zlostavljale fudbalera (20), plesale oko njegovog polusvesnog tela i po njemu sekle povrće, a danas je doneta presuda.

Devojke su priznale da su srele mladića tokom izlaska u jednom noćnom klubu. Brogan ga je pozvala u svoj stan, a onda su ga napile. Pošto je bio u polusvesnom stanju skinule su ga, a onda su ga silovale makazama.

One su mu potom makazama odsekle kosu, a zatim su plesale oko njega i sekle povrće po njegovom telu. Sve su snimile kamerom, a video snimak je bio glavni dokaz na sudu.

Sudija je prilikom obrazlaganja presude rekao:

On je bukvalno bio u njihovoj milosti, ništa nije mogao.

Identitet nesrećnog mladića nije objavljen iz zakonskih razloga.

Njega je nakon stravičnog događaja majka pronašla na pragu svoju kuće u 5.30 ujutru, ošišanog, sa onim što je ostalo od njegovih pantalona, na sebi.

Brogan Giljard je pred policijom prvo izmislila priču o dvojici gej muškaraca u njenoj kući, a onda je rekla da je fudbaleru odsekla kosu jer je g…., a da je sve što su radile te večeri videla na filmovima.

Sve tri su izjavile da incident nisu planirale.

(Telegraf.rs / Mondo)