Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće udarne vesti:

U srpskim hirurškim salama pored noževa, makazica, skalpela i drugih instrumenata obavezno svira i po jedan tranzistor koji je često neizostavni deo ovih prostorija u bolnicama u Srbiji.

Naši hirurzi, u čijim su rukama tuđi životi, najviše slušaju pop, kako domaći tako i strani, međutim, među njima im onih koji “seku” uz klasičnu muziku.

Milovan Lazarević (57) na minus 10 spava u džemperu pod “planinom” prekrivača, ogrev jedva da ima, vrata sobe su mu trula i šuplja, nema televizor, a zafali mu i hrana.

Više o Milovanu pročitajte OVDE.

Praznično raspoloženje i početak takmičarske godine nisu usporili Novaka Đokovića da 2017. počne onako kako nas je navikao kroz karijeru – pobedom.

Stanija Dobrojević jutros je bila gošća u emisiji "Dobro Jutro – Jovana i Srđan", gde je sa Srđanom Predojevićem imala više nego zanimljiv razgovor!

Više o gostovanju možete da pročitate OVDE.

Ovo što ćete sada videti nikako ne garantuje mirnu 2017. godinu kada je u pitanju odnos Jelene Karleuše i Cece Ražnatović!

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije i simbol nacionalnog tima Marina Maljković, podneće ostavku na tu funkciju, prenosi Kurir.

Marina će svoju, za javnost iznenadnu odluku, saopštiti u utorak od 10:30, kada je zakazana konferencija za medije u prostorijama KSS-a, kojoj će prisustvovati i novi predsednik saveza Predrag Danilović.

Više o ostavci pročitajte OVDE.

Potonuće Titanika je uzrokovao požar, a ne udarac u santu leda, tvrde stručnjaci koji su, kako bi potkrepili svoju teoriju objavili i novi dokaz, piše Independent.

Više od 1.500 putnika je izgubilo svoje živote kada je Titanik potonuo na krstarenju od Sautemptona do Njujorka u aprilu 1912. godine.

Košarkaši Zvezde imali su brutalan početak Nove godine! To su na svojoj koži osetili košarkaši Zadra, koji su poniženi u Pioniru u utakmici 16. kola! Bilo je 113:65, i time su crveno-beli upisali 16. pobedu iz isto toliko duela u ABA ligi.

Više o ovoj utakmici saznajte OVDE.

(Telegraf.rs)