U pucnjavi na Adi Huji ubijena jedna osoba, policija na licu mesta!

Osumnjičeni za ubistvo A. J. je odmah uhapšen

U restoranu Carska ohota pored Dunava na Adi Huji u Beogradu jedna osoba je ubijena iz vatrenog oružja.

Ovo je monstrum koji je ubio troje komšija, jednog ranio, pa izvršio SAMOUBISTVO NA GROBLJU! (FOTO)

Efikasnom i brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela ubistva uhapšen je A. J. (1985), koji se sumnjiči da je počinio ovo krivično delo.

Postoje osnovi sumnje da je A. J., danas oko 15.10 časova u tom restoranu u beogradskoj opštini Palilula ispalio više projektila u žrtvu G. T. (46), koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Prilikom pretresa, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj kojim je krivično delo počinjeno. Na mestu ubistva pojavila se i porodica ubijenog G. T. koja je pokušala da uđe u restoran, ali im to zbog uviđaja nije bilo dozvoljeno.

Na licu mesta su forenzičari i mrtvozornik. Ubica je G. T. upucao dok su, kako saznajemo, sedeli za stolom u restoranu. Upucan je iz vatrenog oružja, a prema nekim izvorima u pitanju je puška, a ne pištolj.

Ispred restorana su se čuli plač i jauci rodbine upucanog. Majka, sestra, čak i jedno dete su odmah došli. Policija im nije dala da uđu.

Podsetimo, ovaj restoran je bio u žiži interesovanja kada je poginulo nekoliko mladih u BMW-u koji je sleteo u Dunav, nekoliko stotina metara odavde, a krenuli su u "Carsku ohotu". Dušan Jovanović, koji se sumnjiči da je u novembru 2014. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su na Adi Huji poginuli Miloš Janković, Anastasija Stajić i Nemanja Antić osuđen je na 8 godina zatvora.

(Telegraf.rs)