Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros obustavljen je saobraćaj na deonici Zmajevo-Novi Sad, saopštili su “Putevi Srbije“. Saobraćaj je normalizovan nešto posle osam sati. Tri osobe su poginule, među njima dečaci starosti osam i pet godina, a dve su teško povređene. Nesreća se dogodila u toku noći, oko 1.30h.  Više informacija o nesreći možete da pročitate OVDE.

Naša sugrađanka Milica Vučenov iznenada je 25. godini preminula, a iza sebe je ostavila četvoro dece. Naši pevači, među kojima su Nikola Rokvić, Bane Mojićević… su po društvenim mrežama poslali apel kako bi što više ljudi pomoglo nesrećnoj deci. Više o tome pročitajte OVDE.

Srpski plejmejker Miloš Teodosić odigrao je partiju za pamćenje – najbolju u svojoj karijeri! Moskovski CSKA je u okviru 9. kola Evrolige “demolirao” Baskoniju rezultatom 112:84, a centralna figura meča bio je neverovatni i neprevaziđeni Teodosić, koji je meč završio sa 34 poena (6/10 za dva, 5/6 za tri, 7/7 za jedan), 10 asistencija, 2 skoka i indeksom 43 – što je najveći zabeležni broj indeksnih poena u istoriji elitnog takmičenja! Sem toga, Teodosić je na istoj utakmici upisao i svoju 1000. asistenciju u evroligaškoj karijeri i tako postao tek treći igrač, posle Dijamantidisa i Spanulisa, kome je to uspelo. Više o tome pročitajte OVDE.

Učesnica “Zvezda Granda” Sandra Rašić, ćerka popularnog pevača Nina, koja je rasplakala i Jelenu Karleušu u emisiji koja će biti emitovana u subotu, 26. novembra na TV Prva, izazvala je veliku pažnju kada je otpevala pesmu svog pokojnog oca. O tome kako se osećala kada je videla da čak i Jelena Karleuša briše suze, kao i o čemu je razmišljala u tom trenutku, Sandra je otkrila u emisiji “Exkluziv”. Više  o tome saznajte OVDE.

Snažan zemljotres jačine 6,7 Rihterove skale ponovo je potresao našu planetu. Epicentar potresa bio je na dubini od 12 kilometara, a više detalja o zemljotresu saznajete OVDE.

Po završetku teniske sezone, nakon koje je Novak Đoković ipak izgubio 1. mesto na rang listi, mnogima je jedna od najintrigantnijih figura bio Pepe Imaz. Čovek koji je priključen njegovom stručnom štabu, a koga su svetski mediji prozvali "guruom", koji ima svoju filozofiju, gde propagira mir i ljubav.

Upravo tako je pomogao Marku Đokoviću, Novakovom mlađem bratu, koji je otkrio da je bio u teškoj depresij. Markovu ispovest pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)