RADNICI PORESKE UPRAVE UKRALI ZAPLENJEN DUVAN: Uhapšeni zbog zloupotrebe službenog položaja

Ukradeni duvan su prevezli u garažu porodične kuće R.S. u Nišu a da bi prikrili lopovluk, u depo Poreske uprave vratili su džakove ispunjene piljevinom

Nišlija Z.N. (46) inspektor Poreske policije i M.S. (52) magacioner u Poreskoj upravi uhapšeni su zbog zloupotrebe službenog položaja u saizvršilaštvu jer su juče ukrali 10 džakova zaplenjenog rezanog duvana u nameri da ga prodaju.

Leskovčanin kupovao marihuanu za bolesnu ženu. Sada ide tri godine u zatvor!

Uhapšen je i njihov saučesnik R.S. (59), prodavac na pijaci koji ih je nagovorio na nesvakidašnju pljačku a njemu se na teret stavlja krivično delo zloupotrebe službenog položaja podstrekavanjem.

Stefanović: Razbijena najjača kriminalna grupa u Vojvodini, uhapšeno 11 osoba

Kako se navodi u saopštenju PU Niš, ukradeni duvan su prevezli u garažu porodične kuće R.S. u Nišu a da bi prikrili lopovluk, u depo Poreske uprave vratili su džakove ispunjene piljevinom. Tokom pretresa garaže R.S. pronadjeno je i oduzeto 263 kilograma rezanog duvana čija se vrednost procenjuje na oko 400.000 dinara.

NOV NAPAD POSLE DEVET DANA: Kome smetaju vlasnici niške piljare? (FOTO)

Z.N. i M.S. je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom priajvom biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu a R.S. je uz izveštaj o hapšenju već sproveden kod tužioca.

(D.R.)