NEĆU NA ZADUŠNICE DA MU PALIM SVEĆU: Supruga traktoriste koji je sleteo u Moravu nada se da je živ

Specijalna jedinica MUP izvukla je juče traktor iz ledene vode ali Zoranovo telo nije nađeno

Danas je dan posvećen mrtvima ali Slavica Blagojević, supruga traktoriste, koji je prošle srede sa skele sleteo traktorom u Veliku Moravu, kaže da ne prihvata da se njen suprug utopio i neće da mu upali sveću.

VELIKA NESREĆA U PARAĆINU: Čovek traktorom upao u Moravu

- Ne mogu da se pomirim sa tim da se utopio! Njegovo telo još nije nađeno pa mu neću danas, na Zadušnice, paliti sveću! Nadam se da će da mi ga dovedu živog. Pre bih mu u crkvi zapalila sveću za život i zdravlje – rekla nam je telefonom uznemirena supruga Zorana Blagojevića, koji je nestao u reci kada je sa svojim traktorom pokušao da siđe sa skele.

POTRAGA ZA UTOPLJENIKOM KOJI JE PAO SA SKELE: Telo Zorana Blagojevića još nije pronađeno, potonuo s traktorom

Specijalna jedinica MUP Srbije od četvrtka pretražuje reku u potrazi za nesrećnim poljoprivrednikom. On je stradao vraćajući se sa njive koja se nalazi sa desne strane Velike Morave, pa je zato prelazio skelom.

PRONAĐEN TRAKTOR, ZORANA NEMA: Nastavlja se potraga za čovekom koji je sa skele pao u reku

Potraga za sada nije dala rezultata jer je pronađen samo traktor i to prema sredini reke budući da se skela, tvrdi Slavica, okrenula. Supruga tvrdi da bi pretraga trebalo da bude brža ali je voda izuzetno hladna pa se dva ronioca, kaže ona, smenjuju, Njen sin, koji je nakon vesti o tragediji doleteo iz Pariza, neprekidno je takođe u potrazi za ocem, ali još uvek uzalud.

(Telegraf.rs)