NOVOSAĐANKA (36) HTELA DA NASAMARI POLICAJCE: Rekla da ima hranu za pse, a kad su zavirili u auto, odmah su je priveli (FOTO)

U zemlju je ušla trakom obeleženom zelenim semaforom, čime se deklarisala kao neko ko nema ništa za prijavljivanje, što je i rekla carinicima prilikom susreta

Na ulazu graničnog prelaza Horgoš carinici su, u saradnji sa policijom, u džipu novosadskih tablica, u prtljažniku, ispod hrane za pse, pronašli i zaplenili 17 kilograma aditiva za meso i 16 patrona lovačke municije "Fioći GFL 20" 70mm, saopstila je danas Uprava carina.

ZBOG PRETNJI SMRĆU KUPIO BLINDIRANI AUTOMOBIL: Sale Mutavi znao da mu se sprema ubistvo?

Aditive za mesnu industriju i lovačku municiju juče je pokušala da prokrijumčari 36-godišnja Novosađanka, ekonomista u privatnoj firmi, koja je svojim automobilom "Jeep Cherokee" novosadskih registarskih oznaka, sama putovala na relaciji Segedin-Novi Sad.

U zemlju je ušla trakom obeleženom zelenim semaforom, čime se deklarisala kao neko ko nema ništa za prijavljivanje, što je i rekla carinicima prilikom susreta.

Bez obzira na to njen automobil je detaljno pregledan i tom prilikom je u prtljažniku ispod džaka sa hranom za pse i ispod tapacirunga oko rezervnog točka pronađena lovačka municija i 16 pakovanja aditiva za meso.

Daljim pregledom su u pregradi zadnjih desnih vrata i ispod suvozačkog sedišta otkrivena još po dva pakovanja, dok su u pregradi ispod suvozačkog sedišta pronađena još četiri pakovanja aditiva koji se dodaje mesu.

Krijumčareni aditivi su privremeno zadržani na Horgošu, a lovačku municiju i ženu koja se našla u prekršaju preuzela je policija.

ogledajte kako je izgledalo hapšenje narko-dilera sa 2, 4 kilograma kokaina u Beogradu:

(Telegraf.rs/Tanjug)