UBICE SALETA MUTAVOG HOĆE DA "SMAKNU" I SVEDOKA? Beogradska policija na nogama

- Mafija koja je organizovala ubistvo Saleta Mutavog, pre ili kasnije najverovatnije planira da ubije i svedoka ove likvidacije - kazao je izvor iz istrage

Zbog bojazni da bi mafija mogla da ubije i njega kako ne bi progovorio, Milorad Đurić, telohranitelj ubijenog vođe Partizana Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, u bolnici ima policijski nadzor.

Majka i devojka Saleta Mutavog objavile čitulje sa potresnim porukama (FOTO)

DETALJI UBISTVA SALETA MUTAVOG: Otkriveno kako i gde su sve planirali da ga ubiju

Policija danonoćno čuvaju bivšeg čuvara Centralnog zatvora u Beogradu, koji je teško ranjen prilikom ubistva Saleta Mutavog, a prema prvim rezultatima istrage ukazuju da je brutalno ubistvo najverovatnije organizovano zbog poslova u vezi sa trgovinom droge.

- Mafija koja je organizovala ubistvo Saleta Mutavog, pre ili kasnije najverovatnije planira da ubije i svedoka ove likvidacije. Uprkos činjenici što su napdači bili maskirani, mafijaške organizacije koje stoje iza toga ne žele da rizikuju i, po svoj prilici, imaju nameru da ubiju svedoka i tako spreče da on na osnovu nekog detalja identifikuje napadače - rekao je izvor blizak istrazi za list "Alo!".

Poznato je da se u mafijaškim krugovima veoma poštuje poslovica: "Mrtva usta ne govore!"

(Telegraf.rs)