OPIJALA SE SVAKOG VIKENDA, A ONDA SU POČELI STRAVIČNI BOLOVI U STOMAKU: Otišla je kod lekara, a onda je nešto zaplakalo (FOTO)

- Nisam imala nikakve simptome, nikakve jutarnje mučnine. Nije bilo nikakvih znakova upozorenja, pa samim tim nisam imala razloga da uradim test za trudnoću - dodala je Cila

Jedna devojka je otišla u bolnicu sa strašnim bolovima u stomaku, jer je pomislila da je u pitanju mamurluk. Međutim, ona se šokirala kada je otkrila kako je zapravo trudna i da je porođaj već počeo!

 ANTONIJA JE OKAČILA OVU FOTKU NA FEJSBUK I ODMAH JE UHAPŠENA: "Upravo sam se porodila i bacila bebu kroz prozor" (FOTO)

Cila Vard iz Dablina, jedna od "irskih putnika", čekala je svoje prvo dete, iako je svakog vikenda išla na žurke tokom svoje trudnoće. Ova devojka (29) rođena je u porodici putnika, ali je nedavno počela da se viđa sa čovekom koji nije iz njene zajednice. Kada su pre tri meseca okončali svoju vezu, Cila je počela da uživa u svojoj slobodi, pa je počela često da izlazi sa svojim prijateljima i da se opija.

- Tokom čitave svoje trudnoće sam izlazila svaki vikend. Kada je bio dan Svetog Patrika pala sam i povredila se - rekla je ona.

Kada joj je pozlilo ona je sve pripisala mamurluku, jer nikada nije posumnjala da je trudna, pošto se uopšte nije ugojila. Otišla je kod doktora, ali je trudnoća odmah isključena, jer je Cila i dalje imala redovne cikluse.

- Nisam imala nikakve simptome, nikakve jutarnje mučnine. Nije bilo nikakvih znakova upozorenja, pa samim tim nisam imala razloga da uradim test za trudnoću - dodala je ona.

Cila je počela da se porađa 20. aprila 2011. godine i apsolutno nije imala predstavu šta joj se dešava. Njena mama Ana (49) odvela ju je u bolnicu jer je mislila da je njenoj ćerki pukao čir.

Doktor je odmah uradio ultrazvuk i svi su bili šokirani kada su čuli otkucaje srca.

- Bila sam šokirana. Rekao mi je da nije vreme za šalu i da ću danas roditi bebu. Nisam mogla da verujem - rekla je Cila.

Iako je rođena pre vremena, Doliana je bila zdrava devojčica.

- Zabrinula sam se za nju jer se nisam pazila kada sam bila trudna. Stalno sam izlazila i opijala se, pa sam mislila da moja beba neće preživeti. Bila sam presrećna kada su mi rekli da je sve kako treba. Kada je doktor rekao da sam trudna, moja mama je bila presrećna jer je to značilo da neću umreti. Međutim, obe smo se zabrinule kako će moja porodica prihvatiti novonastalu - dodala je ona.

Međutim, njena porodica joj je pružila podršku, pa su joj nabavili odeću i opremu za bebu.

- Mislila sam da će beba uništiti moj život, ali svoju devojčicu ne bih menjala ni za šta na svetu. Ona je upotpunila moj život - rekla je Cila.

(Telegraf.rs/ Izvor: thesun.co.uk)