SNS: DS odgovorna što investitori odustaju od Srbije!

Naprednjaci smatraju da Demokratska stranka snosi najveću odgovornost za to što strani investitori, poput italijanskog "Danijelija", odustaju od ulaganja u Srbiju

Srpska napredna stranka ocenila je da je Demokratska stranka odgovorna zato što strani investitori, poput italijanskog "Danijelija", odustaju od ulaganja u Srbiju.

SNS ocenjuje da je nivo korupcije produkt vladavine DS-a i sistema koji je ona promovisala, a koji je upropastio srpsku privredu u poslednje četiri godine i konstatuje da su sami investitori uvideli da se ne mogu pouzdati u dogovore s dosadašnjim režimom.

"Samo nova, prema građanima odgovorna Vlada Srbije, u kojoj neće biti mesta za one kojima je lični i uskostranački interes ispred interesa građana, može stvoriti povoljan poslovni ambijent koji će biti privlačan za strane investitore, koji će garantovati otvaranje novih radnih mesta i bolju budućnost za građane Srbije", navodi se u saopštenju.

Funkcionerka SNS-a Jorgovanka Tabaković poručila je da se investitori, pri odlučivanju o ulaganju u neku zemlju, rukovode profitnim motivima, a ne bilo čijim izjavama.

(D. Z. / Tanjug)