FILMSKA POTERA U BEOGRADU: Policajci se slupali u jurnjavi za narko-dilerom! (FOTO)

Dvojica policajaca povređena na Novom Beogradu, kada su se službenom "škodom" zakucali u "tojotu korolu" za kojom su bili u poteri

Dvojica policajaca povređena su oko 18 sati na Novom Beogradu, tokom potere za automobilom marke "tojota karina". Policajci su se službenim vozilom "škoda fabija" zakucali u "tojotu" u nameri da stignu begunce.

Kako smo nezvanično saznali, u akciji je uhapšen M. M. (28) , osumnjičen da je dilovao drogu. Kako smo saznali na mestu događaja, on je odbio da preda narkotike policiji, već je određenu količinu progutao! Trenutno se nalazi na VMA, gde mu je pružena neophodna lekarska pomoć.

Jedan policajac (28) zadobio je povredu desnog skočnog zgloba a drugi (31) je prošao sa posekotinama na obe šake. Obojica su kolima Hitne pomoći prebačeni u KBC "Bežanijska kosa".

Incident se dogodio u Bulevaru Zorana Đinđića, sa bočne strane "Studenjaka".  Na lice mesta stigle su uviđajne ekipe beogradske policije, kao i dva "pauka". Ulica je tokom uviđaja bila prohodna za saobraćaj.

(M. S.)