KAO U HOROR FILMU: "Fufa" sa Fejsbuka zna šta ste radili prošlog leta!

Devojka koja sebe na Fejsbuku naziva "Koričanska fufa" danima je uznemiravala grupu mladih koji se međusobno druže, tako što im je slala morbidne, ali i preteće poruke sa mobilnog telefona

Grupa mladih koji se međusobno druže preko Fejsbuka dobila je morbidne poruke od devojke koja se na ovoj socijalnoj mreži naziva "Koričanska Fufa". Svi u društvu su istovremeno dobili zahtev za prijateljstvo od pomenute devojke. Mislili su da se radi o šali, a onda su počele da stižu bolesne poruke. U početku je "Koričanska Fufa" slala poruke u kojima je pisalo: "Znam gde si sada", sa tačnim opisom  lokacije na kojoj se osoba iz društva trenutno nalazi.

- Gotovo nedelju dana trajao je taj teror dok uplašeni bolesnim porukama slučaj nismo prijavili policiji - rekao je jedan mladić iz društva.

"Od danas si ti moj pacijent, pratim te...", piše u jednoj od poruka Koričanske Fufe.

"Odraću vam svima kožu s lica, želim da spavam na jastucima od vaše kože", dobio je poruku jedan od mladića, dok je poruka upućena devojci iz društva glasila: "Sad si kod (navodi ime prijateljice)". Posebno je  uznemiravajuća činjenica da su poruke na Fejsbuk poslate sa mobilnog telefona.

Iako su mladi upozorili da će o svemu obavestiti policiju, profil Fufe ni danas nije ugašen. Tvrde da je fotografiju skinula s interneta, a prema njihovim rečima, adresu je izmislila. Zbog uznemiravajućih poruka, deo mladih ne izlazi iz kuće u večernjim satima jer ne znaju ko je i do koje mere bolestan s druge strane.

Nakon što je Fufa obaveštena da je  prijavljena policiji, ona je počela slati poruke o tome koja je njena lozinka za Fejsbuk, kako bi zametnula trag i da bi se što više korisnika ulogovalo i ostavilo svoje IP adrese. Deo lozinke glasi "crna koža", a unutar iste nalazi se i broj 666. 

(Telegraf.rs / Index.hr)